Nu toate tratamentele împotriva căderii părului din comerț au certificări și acreditări internaționale. În momentul în care te confrunți cu o problemă serioasă legată de căderea părului știi că este inteligent să mergi la un consult de specialitate. Vei alege un medic dermatolog competent, care să se bazeze în diagnosticul pus pe analize, investigații și un consult atent.

Doar așa va putea să îți recomande tratamentul potrivit, sigur și care să îți aducă rezultatele așteptate. Indiferent însă dacă mergi la medic pentru recomandare sau alegi să te informezi singur ce opțiuni de tratamente există pe piață, e bine ca produsul ales să aibă 6 certificări și acreditări de siguranță și calitate.

Un tratament împotriva căderii părului sigur și eficace va trebui să aibă următoarele certificări pe care majoritatea producătorilor de tratamente pentru păr evită să le obțină.

1. CERTIFICARE A CALITĂȚII ȘI EFICACITĂȚII COSMETICE

Se obține în urma unor teste clinice realizate pe un număr semnificativ de persoane, cu probleme specifice, pe o perioadă de timp bine determinată.

2. CERTIFICARE DE EFICACITATE A CONSERVĂRII

Confirmă eficacitatea antimicrobiană a produsului în cazul contaminării accidentale în timpul utilizării.

3. CERTIFICARE MICROBIOLOGICĂ

Atestă  produsele sunt pure și nu prezintă urme de bacterii, drojdii sau mucegaiuri.

4. CERTIFICAREA STABILITĂȚII FIZICO-CHIMICE A COMPOZIȚIEI

Reprezintă garanția produsele își păstrează în timp aspectul, culoarea, mirosul, ph-ul și densitatea.

5. CERTIFICARE DERMATOLOGICĂ

Pentru compatibilitatea produselor cu pielea umană prin care se certifică faptul produsele nu produc iritații în condiții de utilizare normală sau intensivă.

6. RAPORT PRIVIND EVALUAREA SIGURANȚEI PRODUSELOR COSMETICE

Fiecare produs este declarat ca fiind sigur pentru utilizarea umană.

*Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.  Vezi cum a reușit Carmen să scape de căderea părului cu tratamentul impotrivă căderii părului de la Regivero.