Esti preocupat de caderea parului?

Esti interesat sa afli cele mai interesante statistici despre caderea parului?

Statistici desprea caderea parului la barbati RegiveroDupă cum știi, părul este considerat o parte importantă a identității bărbaților. Podoaba capilară este asociată cu tinerețea și puterea. Căderea părului afectează fiecare aspect al vieții unui bărbat. Afectează atât relațiile interpersonale precum și viața profesională.

Majoritatea bărbaților care se confruntă cu căderea părului suferă de stress, reacții psihice, efecte negative atât pe plan psihologic, fizic sau social,care duc la pierderea controlului, a stimei de sine, sentimente de izolare iar în unele cazuri chiar și la epuizare sau depresie

Alopecia androgenetică este afecțiunea reponsabila de subțierea și pierderea părului la 90% dintre bărbații care suferă de calviție.

 Cu probleme legate de căderea părului se confruntă:

Grafic privind statistici legate de caderea parului la Regivero

  • 20% dintre bărbați ca vârstă până în 25 de ani

  • 60% dintre bărbați ca vârstă până în 35 de ani

  • 85% dintre bărbați ca vârstă până în 50 de ani

  • 80% dintre bărbați ca vârstă de peste 70 de ani

  • 85% dintre bărbații de peste 70 de ani, suferă de alopecia androgenetică sau calviția masculină, ce depinde de componentă ereditară a fiecărei persoane. Se estimează că fiecare bărbat are între 100.000 și 120.000 de fire de par la nivelul scalpului. Fiecare bărbat pierde în mod natural între 50 și 100 de fire de par zilnic. Un fir de par trăiește între 2 și 7 ani și crește în medie 15 cm în fiecare an.

  • 7 din 10 bărbați nu nu fac nimic legat de problema căderii părului, până ce nu pierd peste jumătate din părul pe care îl aveau. Un transplant de par costă între 4000 și 15.000 Euro 47% dintre bărbați ar preferă un par mai des și mai bogat decât să câștige mai mulți bani.

  • 73% dintre bărbați ar face schimb oricând între orice posesiune materială și posibiliatatea să aibă un par frumos și bogat.

Află cum 8 din 10 bărbați au scăpat de stresul căderii părului folosind tratamentul natural românesc de la Regivero.

Vezi cum a stopat Alexandru caderea parului cu produsele Regivero.

Doresc cel mai eficient tratament impotriva caderii parului din Romania