fbpx

Obține un păr regenerat în doar 60 de zile cu Tratamentul natural profesional Regivero

Formulă testată, eficacitate dovedită clinic atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Regivero Tratament natural profesional pentru regenerarea

Tratament natural profesional pentru regenerarea părului

  • 14 ingrediente naturale
  • 90,3% dintre persoane au declarat că părul lor are mai mult volum şi este mai elastic
  • 90,5% dintre persoane au declarat că părul lor este mai fortifiat şi cu aspect mai sănătos
  • Grad de satisfacție de peste 98% în urma review-urilor
  • Rezultate dovedite clinic
  • 6 Certificari pentru calitate si eficacitate

De ce am ales să folosim ingrediente naturale

La Regivero am dezvoltat cel mai eficient tratament profesional pentru creșterea și regenerarea părului, bazat pe ingrediente active naturale.

În natură găsim o multitudine de elemente care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Chiar și atunci când te confrunți cu probleme precum păr degradat, creștere lentă sau nevoia de regenerare, poți să te bazezi pe multe ingrediente naturale.

Aceste ingrediente de calitate superioară au fost combinate într-o formulă echilibrată, într-o concentrație ridicată pentru ca tu să te bucuri de rezultate garantate într-un timp cât mai scurt. Fiecare ingredient este atent studiat și ales pentru a ne asigura că este potrivit pentru problema ta și 100% sigur pentru utilizare.

Ce spun cei care au folosit Tratamentul natural profesional pentru regenerarea părului

testimonial-nandor regivero

Produse profesionale formate din ingrediente de o calitate superioară, rezultate foarte bune după doar 3 săptămâni de utilizare a setului pentru regenerarea părului.

5/5
Sass Nándor
testimonial regivero -florina

Este un tratament foarte bun cu rezultate vizibile după o lună de utilizare. Părul este mult mai dens, se aranjează mult mai frumos! Un produs care merită achiziționat. Mulțumesc Regivero!

5/5
Mora Florina
testimonial-anca-regivero

Produsele Regivero m-au ajutat la regenerarea părului. Acum este rezistent (nu mai mă trezesc cu fire pe pernă sau pe perie), este sănătos, mai dens, strălucește și miroase foarte bine. După o lună de tratament, observ fire noi, care cresc și nu mai cad. Multumesc Regivero😍

5/5
Anca Pasarica

Cum funcționează soluția Regivero?

Tratamentul Regivero funcționează atât de bine datorită ingredientelor naturale, aceste ingrediente hrănesc părul și sunt responsabile pentru durata vieții lui. Iată care sunt ingredientele prezente în tratamentul de la Regivero:

Colagenul marin creează un strat protector în jurul părului, care oferă protecție împotriva factorilor externi nocivi

Biokeratina netezește firul de păr și îi oferă luciu, sporește gradul de protecție și repară firele de păr afectate de radiația ultravioletă

Biotina reduce secreția de sebum și stimulează creșterea părului 

✅Elastina marină asigură hidratare și elasticitate firelor de păr

Extractul de castan sălbatic îmbunătățește circulația sanguină la nivelul scalpului și redă strălucirea părului

Extractul de ginseng stimulează creșterea părului, previne subțierea și ruperea firelor de păr și întărește rădăcinile

Extractul de miere îmbunătățește procesul de hidratare și îi conferă părului flexibilitate

Glicogenul marin asigură energia necesară organismului pentru a forma fire de păr și contribuie la stimularea creșterii părului

Proteina hidrolizată de soia întărește și repară firele de păr, contribuie la hidratarea optimă a părului și îi oferă strălucire

Proteina placentară de origine animală intensifică și grăbește creșterea părului, repară firele deteriorate și reduce considerabil căderea părului

Serina are rolul de a crea proteine și, astfel, de a reda vitalitatea firelor de păr

Sodiumul PCA hidratează scalpul și părul și menține această stare benefică de hidratare la un nivel optim

Vitamina B3 mărește nivelul de energie și circulația sanguină la nivelul scalpului, îmbunătățește procesul de hidratare și asigură o creștere sănătoasă a părului

Vitamina B5 întărește și îngroașă firele de păr, le asigură elasticitate și ajută scalpul și părul să își mențină un nivel optim de hidratare

Extra beneficii dacă alegi Tratamentul natural profesional pentru regenerarea părului Regivero:

Primești Consultanță gratuită pe toată durata folosirii produselor noastre

Pentru a ne asigura că tu vei avea cele mai bune rezultate vei primi consultanță gratuită de la specialiștii Regivero. Prin acest lucru vei economisi 300 de lei, această sumă fiind prețul consultanței oferite de un dermatolog pentru a-ți oferii un tratament.

Îți oferim o schemă de tratament personalizată

Vei primi o schemă a tratamentului pentru a ne asigura că folosești produsele corect și astfel vei obține rezultate în cel mai scurt timp posibil.

Garanția pe satisfacție

Noi la Regivero ne asumăm responsabilitatea pentru produsele pe care le comercializăm. Astfel dacă nu vei avea rezultate vizibile în 60 de zile îți vei primi banii integral înapoi.

Acum este momentul să iei atitudine și să îți recuperezi încrederea în tine! Nu aștepta până va fi prea târziu și renunță acum să mai folosești produse care sunt ineficiente sau ale căror beneficii întârzie să apară. 

REGIVERO este singurul tratament pentru regenerarea părului care îți asigură rezultate vizibile în primele 60 de zile de utilizare. REGIVERO a obținut 6 certificări internaționale de eficiență, calitate și siguranță și este recomandat de peste 100 de specialiști, dermatologi, hairstyliști și influenceri. REGIVERO a rezolvat complet problema părului deteriorat pentru 9 din 10 persoane care au folosit tratamentul nostru. Nu uita, îți primești integral banii înapoi dacă nu ești 100% mulțumit de rezultate!

Achiziționează acum tratamentul REGIVERO și învinge degradarea părului!