Pixie, bob sau drept, părul scurt are întotdeauna farmecul său.  Dacă te-ai gândit vreodată că femeile cu părul scurt au nevoie de mai puțin timp pentru coafare, să știi că nu este chiar așa. Într-adevăr, timpul de uscare este redus, însă îngrijirea și coafarea au nevoie de aceeași atenție. În acest articol vom vorbi despre 3 top secrete de îngrijire a părului scurt.

 

Schimbarea lungimii părului atrage după sine și o schimbare a rutinei de îngrijire și stilizare, de aceea e foarte important să discuți înainte cu stilistul tău despre ce urmează să faci pentru a menține noua formă a părului. Folosește produse adecvate tipului tău de păr, fie că ai un păr uscat, păr gras sau normal. Așadar, trebuie să ținem cont întotdeauna anumite nevoi și să respectăm niște pași pentru ca părul nostru să fie întotdeauna mai mult decât perfect.

 

tratamente de îngrijire a părului

Îți prezentăm câteva sfaturi de îngrijire a părului scurt:

 

  1. Îngrijirea scalpului

Atunci când ne raportăm la un păr sănătos, vorbim în primul rând de rădăcini sănătoase. În mod cert, sănătatea firelor de păr încep cu sănătatea scalpului. Astfel, atunci când părul este scurt, există tendința de a-l încărca cu cât mai multe produse de coafat: pudră, fixativ, ceară etc. Pentru o purificare maximă, folosește săptămânal un exfoliant pentru păr ce curăță scalpul și îi stimulează circulația sanguină.

 

  1. Nu te culca niciodată cu părul ud

Atunci când obișnuiești să-ți speli părul înainte de culcare, asigură-te că este uscat complet. Altfel, dimineața va avea o formă greu de coafat și vei fi nevoită să îl umezești din nou.

 

  1. Alege un piaptăn sau perie din lemn

Cel mai bine este să începi îngrijirea părului cu perii sau piepteni naturali, precum și cele din lemn. Astfel nu vei deteriora părul. Totodată, părul scurt poate fi adesea pieptănat și aranjat doar cu mâna, creând un aspect cât mai natural.

 

  1. Alege produse de îngrijire din ingrediente naturale

Dacă acest pas ți se părea mai puțin important până acum și credeai că toate produsele pentru îngrijirea părului fac același lucru, te înșeli. Părul scurt are nevoie de aceeași atenție pentru a fi frumos și sănătos, iar acest lucru nu este posibil fără o investiție în produse de calitate. Tratamentul profesional pentru regenerarea și creșterea părului Regivero conține 12 ingrediente biologice și botanice adăugate într-o formulă unică, la o concentrație ridicată ce oferă fortifiere, volum și facilitează formarea mai rapidă a noilor foliculi de păr. Specialiștii Regivero recomandă alegerea unor tratamente care se bazează pe compuși naturali, ai certitudinea că nu te vei confrunta cu reacții adverse, dar mai ales că poți preveni degradarea părului, ruperea lui sau căderea excesivă.

 

Indiferent de tunsoarea ta, oferă-i părului tău șansa de a arăta extraordinar! Folosește cu încredere tratament românesc 100%, care să garanteze satisfacția în cel mai scurt timp posibil.