Politica de confidentialitate2018-06-21T17:22:10+00:00

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL DESTINATĂ UTILIZATORILOR SITE-ULUI WWW.REGIVERO.RO

GENERALITĂȚI
GO HAIR S.R.L. cunoaște importanța datelor dvs. și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului www.regivero.ro, clienți, potențiali clienți) în cadrul prezentei Politici de confidențialitate și securitate a prelucrării datelor cu caracter personal (Politica), aplicabilă pentru scopurile listate mai jos.

Această Politică are scopul de a vă oferi informații despre modul în care GO HAIR SRL colectează și procesează datele dvs. personale prin utilizarea acestui site web, inclusiv orice date pe care le puteți furniza prin intermediul acestui site atunci când vă înscrieți la newsletter, cumpărați un produs sau serviciu etc.

Acest site web nu este destinat copiilor și nu colectăm cu bună știință date referitoare la copii.

Este important să citiți această Politică împreună cu orice altă notificare de confidențialitate sau o notificare de procesare corectă pe care o putem furniza în anumite ocazii când colectăm sau preluăm date personale despre dvs., astfel încât să știți cum și de ce folosim datele dvs.

Aceasta Politică are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-ului www.regivero.ro, inclusiv dispozitive de tip smartphone sau tabletă. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile legate de utilizarea acestora (expuse în acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal, dar și în documentele Condițiile Generale, Politica de Confidențialitate din punct de vedere al informațiilor confidențiale, drepturi de autor etc.), vă rugăm să nu utilizați site-ul www.regivero.ro și să nu furnizați datele dumneavoastră către GO HAIR S.R.L.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, GO HAIR SRL administrează în condiții de siguranță, cu bună-credință și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră în contextul vizitării site-ului și/sau achiziționării produselor GO HAIR SRL.

Echipa GO HAIR S.R.L. considera asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca fiind un angajament fundamental fata de clientii sai. Astfel prelucrarea datelor dumneavoastra este efectuata in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”) precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Urmatoarele randuri au ca scop informarea clientului despre modul in care datele cu caracter personal sunt colectate, utilizate, transferate si protejate in momentul in care interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile oferite de noi. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

CINE SUNTEM SI CUM NE PUTETI CONTACTA
Website-ul www.regivero.ro este administrat de S.C. GO HAIR S.R.L. cu sediul social in Carei, Calea Armatei Romane, nr. 78, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J30/40/2011, CUI RO21876195. Pentru orice informatii suplimentare care nu se gasesc in aceasta pagina, ne puteti contacta la numarul de telefon 0771 315 351, 0361 411 016 sau e-mail office@regivero.ro.

Datele cu caracter personal pe care echipa GO HAIR S.R.L. le colecteaza sunt in general cele transmise direct de dumneavoastra, astfel incat sa aveti control asupra tipului de informatie pe care ne- o oferiti. Spre exemplu, in momentul crearii unui cont pe site-ul nostru, ne furnizati adresa de e-mail, numele si prenumele. Setarile contului dumneavoastra din platforma www.regivero.ro va ofera posibilitatea de a adauga informatii suplimentare sau de a modifica informatiile deja existente. Pe langa informatiile de baza (nume, prenume, e-mail) ne furnizati si alte informatii suplimentare in momentul plasarii unei comenzi (produsul/produsele dorite, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.). Cu scopul personalizarii experientei dumneavoastra pe site, putem sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in timpul vizitarii site-ului web. Conform Politicii de cookie-uri, pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare. Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile incluse de Regulamentul general privind protectia datelor (GDPR) in categorii speciale de date cu caracter personal.

Prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici sunteţi de acord cu aceasta și cu colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către GO HAIR SRL.

SCOPURILE PENTRU CARE COLECTĂM ȘI PRELUCRĂM DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL
GO HAIR SRL colectează și prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pentru următoarele scopuri:

  1. Administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.regivero.ro;
  2. Activități comerciale de vânzări produse pe website-ul www.regivero.ro, crearea si
    administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață, statistică;
  3. Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  4. Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile
    sau serviciile achizitionate;
  5. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  6. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  7. Reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor GO HAIR SRL,
    desfășurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de
    urmărire și monitorizare a vânzărilor de produse și comportamentului consumatorului.
  8. Activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/
    clienților privind evaluarea produselor oferite (inclusiv evaluarea produselor pe website-ul
    www.regivero.ro).
  9. În scop probatoriu în legătură cu activitățile de mai sus și în scopul arhivării.

MARKETING
Putem folosi datele dvs. de identitate, datele de contact, date tehnice privitoare la utilizarea site-ului de către dumneavoastră și profil pentru a forma o imagine asupra a ceea ce credem că ați dori sau că aveți nevoie sau ce vă poate interesa. Acesta este modul în care decidem ce produse, servicii și oferte pot fi relevante pentru dvs. (numim aceasta marketing). Veți primi comunicări de marketing de la noi dacă ați solicitat informații de la noi sau ați achiziționat bunuri sau servicii de la noi sau dacă ne-ați furnizat datele dvs. atunci când ați intrat într-un concurs sau v-ați înregistrat pentru o promoție și, în fiecare caz, nu ați renunțat primirea acestor informații de marketing.

Echipa GO HAIR SRL isi doreste sa ofere in permanenta cea mai buna experienta de cumparaturi online. Cu acest scop, putem colecta si utiliza anumite informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in calitate de cumparator, invitandu-va sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi. Aceste activitati sunt dedicate interesului nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand mereu grija ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate. Pentru a va tine la curent cu cele mai bune oferte pentru produsele sau serviciile care prezinta un interes pentru dumneavoastra, va putem trimite orice tip de mesaj (e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale sau promotii referitoare la produsele adaugate in sectiunea “Cosul meu” sau “Favorite” sau produse similarea acestora si celor achizitionate de dumneavoastra. Acest tip de recomandari pot fi incluse si in site-ul nostru in momentul in care dumneavoastra sunteti conectat la contul propriu.

Cu scopul crearii unui profil de client, putem colecta si utiliza anumite date cu privire la comportamentul dumneavoastra in calitate de cumparator. Aceasta actiune are ca scop punerea la dispozitie a informatiilor de interes pentru dumneavoastra, respectand in acelasi timp drepturile si libertatile dumneavoastra si asigurandu-ne ca evitam efectele legale asupra dumneavoastra si ca nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa. Comunicarile de marketing sunt bazate pe consimtamantul dumneavoastra prealabil. Acesta poate fi retras in orice moment prin modificarea setarilor din contul de client sau contactarea directa a echipei GO HAIR SRL . Prelucrarea datelor dumneavoastra poate avea ca scop promovarea si dezvoltarea activitatii noastre comerciale, avand grija si luand toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale sa nu fie afectate. Puteti opta pentru oprirea prelucrarii datelor cu caracter personal in scop de marketing prin mijloacele enumerate in paragraful precedent.

CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE COLECTĂM ȘI PROCESĂM
Datele personale sau informațiile personale înseamnă orice date sau informații despre o persoană pe baza cărora poate fi identificată persoana respectivă. Conceptul de date personale nu include datele din cuprinsul cărora identitatea a fost eliminată (date anonime).
Pentru realizarea scopurilor de mai sus, GO HAIR SRL prelucrează următoarele categorii de date cu caracter personal:

  1. Pentru administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.regivero.ro: nume, prenume, adresa (domiciliul /reședința), adresa de e-mail, data și locul nașterii, informații tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului (localizarea acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware utilizat), informații în legătură cu intervalul orar, precum și data la care a fost folosit website-ul www.regivero.ro;
  2. Pentru activități comerciale de vânzări de servicii cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări, inclusiv vânzări online pe website-ul www.regivero.ro, administrarea conturilor clienților, cercetare / studii de piață, statistică: nume, prenume, adresa (domiciliul /reședința), e-mail, adrese de livrare.
  3. Pentru reclamă, marketing și publicitate, activități de promovare a serviciilor GO HAIR SRL, desfășurarea campaniilor promoționale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului consumatorului: nume și prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliul /reședința).
  4. Pentru activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea serviciilor oferite de GO HAIR SRL, îmbunătățirea calității serviciilor: nume și prenume, telefon/fax, e-mail, adresa (domiciliul /reședința), alte date care rezultă din evaluarea produselor de către clienți.
  5. În scop probatoriu în legătură cu activitățile de mai sus și în scopul arhivării: stocarea de date cu caracter personal pentru scopurile descrise mai sus în vederea menținerii evidențelor legate de activitățile desfășurate, pentru protejarea drepturilor în justiție și exercitarea altor drepturi conform legii și contractelor încheiate, îndeplinirea eventualelor cerințe de arhivare în acord cu dispozițiile legale.

Datele cu caracter personal care beneficiază de un regim special de protecție cum ar fi codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, vor fi colectate și prelucrate în condiții limitative și în concordanță cu dispozițiile legale pentru asigurarea respectării regulilor aplicabile în domeniul protecției datelor cu privire la acestea.
Nu colectăm nicio categorie specială de date personale despre dvs. (aceasta include detalii despre rasa sau etnia dvs., credințele religioase sau filosofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele biometrice și genetice) . De asemenea, nu colectăm nicio informație despre condamnări penale și infracțiuni. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesară pentru ca GO HAIR SRL să realizeze activitățile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea GO HAIR SRL de a va furniza respectivele servicii, informații, de a răspunde solicitărilor dumneavoastră sau de a realiza orice alte activități din cele listate mai sus.

MODURI ÎN CARE COLECTĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE
Utilizăm diferite metode pentru a colecta date ale și despre dvs., inclusiv prin:

  • Interacțiuni directe. Ne puteți da datele dvs. de identitate, de contact și de date financiare prin completarea formularelor disponibile pe site-ul www.regivero.ro sau prin corespondența cu noi prin poștă, telefon, email sau altfel. Acestea includ date cu caracter personal pe care le furnizați atunci când (i) comandați produsele sau serviciile noastre; (ii) creați un cont pe site-ul nostru; (iii) vă abonați la serviciile sau publicațiile noastre; (iv) solicitați informațiile de marketing care vă vor fi trimise; (v) intrați într-un concurs sau sondaj; (vi) completați un formular de feedback sau ne transmiteți feedback-ul dumneavoastră în vreun alt mod;
  • Tehnologii sau interacțiuni automatizate. Pe măsură ce interacționați cu site-ul nostru, este posibil să colectăm automat date tehnice despre echipamentul dvs., acțiunile și modelele de navigare. Colectăm aceste date personale utilizând module cookie și alte tehnologii similare. Putem, de asemenea, să primim date tehnice despre dvs. dacă vizitați alte site-uri web care folosesc cookie-urile noastre. Vă rugăm să consultați politica noastră de cookie-uri de mai jos pentru mai multe detalii.

APARAREA INTERESELOR NOASTRE LEGITIME
Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala.
Acestea pot include:

  • Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei noastre fata de atacuri cibernetice;
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale. In unele cazuri actiunile de prelucrare a datelor sunt intemeiate pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor rpevazute de legislatia aplicabila in aceasta materie.

DURATA PRELUCRĂRII DATELOR
GO HAIR SRL va păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul satisfacerii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.
Pentru a determina perioada de păstrare adecvată pentru datele cu caracter personal, avem în vedere valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace și cerințele legale aplicabile.
În anumite circumstanțe, putem anonimiza datele dvs. personale (astfel încât să nu mai poată fi asociate cu dvs.) în scopuri de cercetare sau statistice, caz în care putem folosi aceste informații pe o perioadă nelimitată, fără a vă anunța în prealabil.

CUI DEZVĂLUIM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL
În vederea realizării unuia sau mai multora dintre scopurile menționate mai sus, GO HAIR SRL poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

  1. partenerilor contractuali ai GO HAIR SRL (cum este cazul companiilor cu care GO HAIR SRL se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare);
  2. furnizori de servicii (de marketing, servicii de plată / bancare sau alte servicii), inclusiv entități care asistă GO HAIR SRL în prelucrarea de date în calitate de împuterniciți, asigurători, autorități publice (Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din același grup cu GO HAIR SRL; precum și
  3. dumneavoastră ca persoană vizată în contextul exercitării dreptului dumneavoastră de acces.

TARI IN CARE SUNT TRANSFERATE DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL
Stocarea si prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se realizeaza in prezent pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, transferarea anumitor date unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara acesteia, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal este posibilia. Intotdeauna sunt luate masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii. Pentru a afla date suplimentare cu privire la tarile in care sunt transferate datele dumneavoastra precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Ne luam angajamentul de a asigura securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmiterea datelor cu caracter personal se face prin utilizarea algoritmilor de criptare de ultima generatie. Stocarea datelor se face pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor. Efectuarea platilor online se realizeaza prin intermediul platformei www.regivero.ro. Va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet sau prin intermediul altor retele publice nu este in general complet sigura. In ciuda masurilor luate pentru protejarea datelor cu caracter personal, in permanenta exista riscul ca acestea sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru, echipa GO HAIR SRL nu se face responsabila.

Datele colectate și procesate de GO HAIR SRL nu se vând / transferă în orice alt mod către terți (alții decât cei menționați mai sus) și sunt folosite doar în scopul îmbunătățirii serviciilor GO HAIR SRL.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ
Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dumneavoastra cu caracter personal. Puteti solicita accesul la aceste date, corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea lor. Va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Este important sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

  • Confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date personale este luata in serios. De aceea, transmiterea cererilor cu privire la astfel de inregistrari trebuie facuta folosind adresa de e-mail aferenta contului de client. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a efectua verificarea identitatii prin solicitarea unor informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dumneavoastra.
  • Nu se solicita taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dumneavoastra de acces la informatii este nefondata, respectiv repetititva sau excesiva. In acest caz vom percepe o suma rezonabila. Inainte de solutionarea cererii veti fi informat care sunt onorariile aplicate.
  • Ne dorim sa raspundem la orice solicitare valida in termen de maxim 30 de zile, exceptie fiind cazul in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum 60 de zile. Veti fi instiintat in cazul in care este necesara o perioada care depaseste 30 de zile. Pentru a ne ajuta sa actionam intr-un timp cat mai scurt, este posibil sa va fie cerute informatii suplimentare precum ce informatii doriti mai exact sau ce anume va ingrijoreaza.
  • In cazul in care sunt afectate in mod negativ drepturile si libertatile altor parti vizate, nu trebuie sa respectam cererea in cauza.

Prin citirea prezentei Politici ați luat la cunoștință de faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:

  • dreptul de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, conform legii;
  • dreptul de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal;
  • dreptul de intervenție asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  • dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea sau actualizarea în condițiile legii. În cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără necesitatea unei justificări;
  • dreptul de a cere ștergerea datelor;
  • dreptul de a cere transferul (portarea) datelor dumneavoastră;
  • dreptul a vă retrage consimțământul (în cazul în care colectarea și procesarea se face pe baza consimțământului);
  • dreptul de a vă adresa justiției în cazul în care s-au constatat încălcări ale legislației în materia protecției datelor cu caracter personal.

ACCESUL
Urmatoarele informatii pot fi solicitate echipei GO HAIR SRL:

  • Confirmarea prelucrarii datelor cu caracter personal;
  • Punerea la dispozitie a unor copii a acestor date;
  • Oferirea altor informatii despre datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le stocam, la ce sunt folosit, cui sunt divulgate, daca sunt transferate in alte tari si cum sunt protejate, perioada de stocare a acestora, drepturile clientului, cum puteti depune o plangere, sursa de unde avem datele dumneavoastra.

Toate acestea sunt disponibile in cazul in care nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

RECTIFICAREA
Poate fi solicitata rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

STERGEREA DATELOR
Solicitarea cererii stergerii datelor cu caracter personal in urmatoarele situatii:

  • Acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
  • V-ati retras consimtamantul, in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant;
  • Dati curs unui drept legal de a va opune;
  • Acestea au fost prelucrate ilegal;
  • Ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii de stergere a datelor cu caracter personal in cazul in care prelucrarea acestor date este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite circumstante in care respectarea solicitarii dumneavoastra nu este obligatorie pentru noi, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante pentru care solicitarea ar putea fi refuzata. Este recomandat ca inaintea exercitarii acestui drept sa va descarcati din contul de client si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate pe site-ul nostru, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dumneavoastra sau catre o alta persoana fizica sau juridica.
In caz contrar, toate aceste documente vor fi pierdute deoarece procesul de stergere a datelor si a contului este ireversibil.

RESTRICTIONAREA PRELUCRARII DATELOR
Aceasta poate fi ceruta in urmatoarele cazuri:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora;
  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti stergerea datelor;
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar le considerati necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

In urma unei solicitari de restrictionare, datele dumneavoastra pot fi folosite in continuare de catre echipa GO HAIR SRL in urmatoarele cazuri:
avem consimtamantul dvs;

  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta;
  • pentru a proteja drepturile **** sau ale altei persoane fizice sau juridice.

PORTABILITATEA DATELOR
Puteti efectua o solicitare de furnizare a datelor cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit in mod automat sau puteti solicita ca acesta sa fie “portat” direct catre un alt operator de date. Cele doua posibilitati sunt aplicabile doar daca prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra sau pe incheierea sau exercitarea unui contract cu dumneavoastra si se face in mod automat.

OPOZITIA
Din motive legale de situatia particulara in care va aflati, va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si liberatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza fata de acest interes. Va puteti opune oricacnd prelucrarii datelor dumneavoastra in scop de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri, fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta activitate.

LUAREA DE DECIZII AUTOMATE
Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai in conditiile urmatoare:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.;
  • sunteti afectat in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu este aplicabil in situatia in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.;
  • se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Va puteți exercita aceste drepturi și puteți să vă opuneți oricând și fără justificare prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scop de marketing direct, prin transmiterea către GO HAIR SRL (prin accesarea formularului de contact la adresa https://regivero.ro/contact/ sau la adresa de poștă: Calea Armatei Romane nr 78, Carei, Satu Mare, 445100 Romania sau de e-mail office@regivero.ro ), a unei solicitări scrise, datată și semnată în acest sens. În acest caz, solicitarea dumneavoastră va fi înaintată către departamentul specializat al GO HAIR S.R.L in atentia persoanei resonsabile cu protectia datelor: MARAN SAMUIEL, tel. 0747 906 329. În urma transmiterii solicitării dumneavoastră, este probabil să primiți un mesaj prin care se confirmă că opțiunea dumneavoastră a fost înregistrată, precum și orice alte informații necesare, după caz.
Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor în decursul unei luni calendaristice. Ocazional, acest proces poate avea o durată mai lungă dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom ține la curent.
Vă rugăm să verificați la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politică de confidențialitate și securitate a prelucrării datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informați în legătură cu orice actualizări ale acesteia.

PLANGERI
Aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. In Romania datele datele de contact ale acestei autoritati sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; anspdcp@dataprotection.ro. Fara a va fi afectat dreptul de a contracta in orice moment autoritatea de supraveghere, sunteti rugat sa ne contactati in prealabil si va asiguram ca vom depune toate eforturile necesare pentru solutionarea oricarei probleme pe cale amiabila.

SITE-URI TERȚE
Acest site poate include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații aparținând unor terțe părți. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca terțe părți să colecteze sau să proceseze date despre dvs. Nu controlăm aceste site-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți site-ul nostru, vă încurajăm să citiți notificarea de confidențialitate al fiecărui site pe care îl vizitați.

COOKIE-URILE
Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri. Majoritatea site-urilor mari fac acest lucru.

Ce se înțelege prin cookie-uri?
Cookie-ul este un fişier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitaţi. Datorită cookie-urilor, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la site sau navigaţi de pe o pagină pe alta.

Cum folosim cookie-urile?
O parte din paginile cuprinse în site-ul www.regivero.ro utilizează cookie-urile pentru a reţine:

  • preferinţele dumneavoastră de afişare, cum ar fi contrastul, culoarea sau dimensiunea caracterelor;
  • dacă aţi răspuns la un sondaj pop-up privind utilitatea conţinutului (pentru a nu fi întrebat din nou);
  • dacă aţi acceptat (sau nu) utilizarea cookie-urilor pe site.

De asemenea, unele materiale (video) găzduite de site-ul www.regivero.ro utilizează cookie-uri pentru a colecta statistici anonime privind modul în care aţi ajuns pe site şi materialele video pe care le-aţi vizualizat.
Activarea cookie-urilor nu este strict necesară pentru funcţionarea site-ului www.regivero.ro, dar vă poate îmbunătăţi experienţa de navigare. Puteţi şterge sau bloca cookie-urile însă, dacă faceţi acest lucru, s-ar putea ca anumite caracteristici ale site-ului www.regivero.ro să nu funcţioneze corespunzător.
Informaţiile asociate cookie-urilor nu sunt utilizate pentru a vă identifica personal. În plus, ţinem sub control datele referitoare la preferinţele dumneavoastră de navigare. Cookie-urile nu sunt folosite în alte scopuri decât cele descrise aici.

Cum puteţi controla cookie-urile?
Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul www.regivero.ro. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.
Puteţi accepta sau respinge cookie-urile de pe acest site, accesând linkul corespunzător: Accept cookie-urile / Refuz cookie-urile.

X