Garantia pe satisfactie 2018-02-01T16:03:40+00:00

GARANTIA PE SATISFACTIE

Stimate client,

Sper ca esti multumit cu alegerea facuta! Deoarece pentru noi tu esti cel mai important ne dorim ca tu sa fi multumit si satisfacut! De aceea noi ne asumam responsabilitatea sa afirmam ca oferim „Garantia pe satisfactie”.

Regivero pentru un par sanatos

Ce intelegem noi prin „Garantia pe satisfactie”

Pentru noi, garantia pe satisfactie este o componenta vitala a intregului proces pe care il desfasuram. Dorim sa oferim calitate dincolo de asteptarile clientiilor nostri, vrem ca acestia sa fie multumiti si satisfacuti pe deplin de produsul achizitionat.

Stim cat este de importanta calitatea unui produs, constientizam ca noi prin produsul comercializat vindem nu doar un tratament pentru par, ci mai mult de atat.

Pentru noi, „Garantia pe satisfactie” reprezinta increderea pe care o avem in produsele noastre si pe care vrem sa o transmitem si clientilor nostri.

Ce inseamna pentru client „Garantia pe satisfactie”?

In cazul in care nu sunteti multumit de unul din produsele Regivero, puteti sa returnati produsul insotit de factura fiscala sau bonul fiscal si mentionarea in scris a motivelor pentru care produsul nu va multumit. Motivele trebuie sa fie cat mai obiective si reale, deoarece parerea dvs conteaza si aceastea ne va ajuta.

De asemenea, deoarece pentru noi satisfactia clientului este pe primul loc, ne dorim ca experienta pe care o are sa fie una cat mai calitativa, de aceea pentru obtinerea rezultatelor dorite este extrem de important ca produsul sa fie folosit conform instructiunilor de utilizare inscrise pe ambalaj.

Aveti optiunea rambursarii in intregime a banilor sau alegerii unui alt produs. Garantia nu se aplica produselor care au fost deteriorate intentionat, au fost utilizate incorect sau produselor care nu mai sunt disponibile pe stoc.

ADRESA PENTRU RETUR:

Calea Armatei Romane nr 78, Carei, Satu Mare, 445100 Romania

INFORMATII LA TELEFON:

0771 315 351 ; 0361 411 016

ADRESA DE EMAIL:

office@regivero.ro

Cosul tau este gol
Produse similare