Inaintea utilizarii site-ului nostru, sunteti rugati sa cititi cu atentie aceasta rubrica. Utilizarea si vizitarea site-ului www.regivero.ro sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile prezentate mai jos si cu legea statului roman.
Acest site va este pus la dispozitie de SC GO HAIR SRL cu sediul in Calea Armatei Romane, Nr. 78, 445100, Carei, jud. Satu Mare, Romania.

Copyright & Disclaimer

Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la continutul site-ului sunt proprietatea exclusiva a SC GO HAIR SRL.  Protejarea drepturilor de autor face referire la continutul acestui site si de asemenea la structura sa.  Unele imagini folosite pe site-ul nostru sunt folosite cu scop reprezentativ. Reproducerea oricaror tipuri de date prezente pe site-ul www.regivero.ro necesita consimtamantul scris al SC GO HAIR SRL.  Folosirea marcii inregistrare sau a siglei Regivero este strict interzisa. Incalcarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de protectie a proprietatii intelectuale poate cauza intentarea unor actiuni civile sau penale.

Acest site reprezinta o sursa generala de informatii si nu poate inlocui sfatul medicului sau a unui specialist. Cu privire la acest aspect, sunteti sfatuiti sa consultati un medic sau un specialist.

Recenzii & Comenzi

SC GO HAIR SRL isi rezerva dreptul de a verifica amanuntit unele comenzi prin contactarea directa a clientului (telefonic sau prin e-mail) si de a refuza distribuirea unor comenzi suspecte daca este cazul.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a evalua produsele plasand recenzii. Proprietarii site-ului isi rezerva dreptul de a procesa, de a elimina recenziile considerate neadecvate sau spam si de a utiliza recenziile oriunde pentru o perioada nelimitata de timp.  In cazul in care vizitatorul isi comunica numele in plasarea recenziei, SC GO HAIR SRL are dreptul sa specific numele vizitatorului la publicarea recenziei.

Consecinte legale

SC GO HAIR SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul in zona de conectare pentru utilizatorii care incalca acesti termini si conditii de utilizare si/sau orice alte dispozitii legale. Proprietarii site-ului isi rezerva dreptul de a urmari utilizarea neautorizata si orice incalcare a drepturilor de orice fel in conformitate cu legislatia penala sau civila in materie.

Politica de retur

Proprietarii site-ului www.regivero.ro isi rezerva dreptul de a refuza produsul la primire in cazul in care acesta a fost folosit. In acest caz, returnarea banilor nu va mai fi posibila.

Conform dispozitiilor Ordonantei Guvernului nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta.  Costurile returului comenzii vor fi suportate de catre client. In acest interval, clientul trebuie sa anunte in scris comerciantul de intentia sa, iar produsul poate fi returnat doar daca este in aceeasi stare in care a fost livrat.

Art 13

(1) Profesionistul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

(2) Profesionistul ramburseaza sumele mentionate la alin. (1) folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii.

(3) Fara a aduce atingere alin. (1), profesionistul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de profesionist.

(4) Cu exceptia cazului in care profesionistul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, in cazul contractelor de vanzare, profesionistul poate amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre profesionist, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Obligatiile consumatorului

Art. 14

(1) Cu exceptia cazului in care profesionistul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

(2) Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul carora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul incheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin posta.

Politica de confidentialitate – Regivero

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC GO HAIR SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utiizatori.

Scopul colectarii datelor este onorarea comenzilor (eliberare factura, certificat de garantie si expedierea produselor) si realizarea de statistici necesare imbunatatirii serviciilor si produselor oferite. SC GO HAIR SRL colecteaza de la clienti date cu caracter personal (nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa) numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client, acestea pot fi furnizate partial companiilor de curierat colaboratoare pentru expedierea și livrarea coletelor dar nu vor fi furnizate/vandute sau inchiriate unor terti.

Refuzul furnizarii acestor date, duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre SC GO HAIR SRL. Daca unele din datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte, sunteti rugati sa ne informati cat mai curand posibil.

SC GO HAIR SRL nu promoveaza SPAM-ul !