fbpx

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Află care este cel mai potrivit tratament pentru tipul tău de păr! Beneficiază de o consultanță gratuită pentru îngrijirea părului din partea specialiștilor Regivero!

Învinge căderea părului, mătreața grasă, nevoia de regenerare sau lipsa de volum și bucură-te de un păr sănătos, puternic și plin de vitalitate!

 

Alătură-te celor peste 9.000 de persoane care au fost ajutate de specialiștii Regivero să depășească problemele capilare specifice!

Cum te ajută consultanța gratuită în îngrijirea părului tău?

Experiența noastră de peste 10 ani ne-a ajutat să înțelegem mai bine problemele legate de căderea părului, mătreață sau regenerare și să putem oferi consultanță de specialitate și soluții eficiente, dovedite clinic prin 6 certificări importante obținute.

Suntem singurii producători de dermatocosmetice din România care îți oferim consultanță gratuită și schemă de tratament pentru soluția oferită. Facem acest lucru pentru că ne dorim să ai parte de cele mai bune rezultate, iar satisfacția că am reușit acest lucru este neprețuită.

Confort și claritate
Identificarea precisă a problemei de păr cu care te confrunți prin stabilirea unui diagnostic personalizat. Nu ezita să confirmi acest diagnostic cu medicul dermatolog.
Ghidare și asistență
Te ajutăm în alegerea unui tratament natural potrivit pentru tipul tău de păr.
Sfaturi gratuite pentru îngrijirea părului
Idei, sugestii și bune practici despre cum să ai grijă de sănătatea părului tău
Rezultate mai bune într-un timp mai scurt
Specialiștii Regivero te învață cum să aplici corect tratamentele pentru păr
Economisești timp și bani
Te eliberezi de programările și costurile suplimentare la dermatolog
Previous
Next
> 0 %

este Gradul de satisfacție al persoanelor care aleg
soluția propusă de specialiștii noștri și respectă
toate indicațiile primite.

este Gradul de satisfacție al persoanelor care aleg soluția propusă de specialiștii noștri și respectă toate indicațiile primite.

Pași pentru a beneficia de consultanță gratuită
  1. Apasă butonul “Vreau consultanță”.
  2. Completează formularul ce se va deschide – durează doar 2 minute.
  3. În cel mult 3 zile te va contacta un consultant care îți va adresa câteva întrebări și va răspunde neclarităților tale.
  4. Pe baza răspunsurilor primite, consultantul îți va recomanda tratamentul potrivit, îți va oferi informații utile despre cum să folosești corect produsele și sfaturi despre cum să îți îngrijești corect părul.

 

Acum este șansa ta să scapi de problemele de păr! Alege consultanța gratuită și pregătește-te să îți transformi viața!