Un păr bogat și voluminos este deseori asociat cu o frumusețe iconică și o sănătate radiantă. Cu toate acestea, nu suntem toți înzestrați de la natură cu bucle elastice sau păr dens și plin de volum. Dacă părul tău are un aspect mai plat și ești în căutarea unor modalități de a adăuga volum părului tău, ai ajuns în locul potrivit.

În acest articol îți vom dezvălui câteva tehnici simple prin care chiar și tu poți obține un păr voluminos și plin de vitalitate. 

trucuri pentru păr cu volum

Cum obții un păr bogat, plin de volum?

A avea un păr cu volum nu este doar despre a folosi produse scumpe sau a face tratamente costisitoare la salon. Adevărata cheie este înțelegerea nevoilor părului tău și adoptarea unor practici zilnice de îngrijire care să-i ofere exact ceea ce îi trebuie. Alege cu înțelepciune șampoanele și balsamurile, aplică-le corect și nu neglija tăierea regulată a vârfurilor pentru a menține părul sănătos.

De asemenea, este important să masezi scalpul și foliculii părului în mod regulat deoarece acest lucru va spori circulația sangvină la foliculi, va spori relaxarea și rezistența rădăcinilor părului, creând un păr cu aspect mai sănătos și plin de vitalitate.

Trucuri pentru un păr cu volum

Am pus împreună cele mai eficiente sfaturi pentru obținerea unui păr cu volum special pentru tine. Descoperă-le pe toate cele 7 și testează pentru a te convinge care este cea mai potrivită pentru părul tău:

tratament păr cu volum

Alege produsele corecte

Este esențial să alegi produsele potrivite pentru tipul tău de păr. Dacă ai părul fin, caută produse care adaugă volum fără să îl îngreuneze. Dacă ai părul gros, optează pentru produse care oferă hidratare și reduc frizz-ul. Citirea etichetelor și consultarea cu un specialist în îngrijirea părului pot face o diferență semnificativă.

Tunde-ți în mod regulat vârfurile

Tăierea părului nu trebuie să fie o măsură drastică. O vizită regulată la coafor pentru a îndepărta vârfurile despicate poate face ca părul să arate mai plin și mai sănătos. Acest obicei ajută la prevenirea ruperii părului și la menținerea formei.

stilizare pentru păr cu volum

Protejează părul de căldură

Un păr sănătos este un păr hidratat. Folosește ocazional măști hidratante și produse de protecție termică atunci când folosești un uscător de păr sau un ondulator. Evită expunerea prelungită la căldura excesivă pentru a preveni deteriorarea.

Alege să te clătești cu apă rece

Clătirea părului cu apă rece la sfârșitul dușului poate închide cuticulele firului de păr, făcând ca acesta să arate mai neted și să rețină mai bine volumul.

spălare păr cu volum

Sfaturi cu privire la uscare

Înainte de a-ți usca părul, pulverizează spray pe șuvițele tale pentru a obține o textură voluminoasă. Ține capul în jos când părul este încă ud și usucă-l în proporție de 60% în această poziție. Poți folosi o perie rotundă pentru a crea extra volum. 

Schimbă-ți cărarea

Poate sună banal, însă este un truc des folosit în a da volum părului. Dacă porți mereu cărarea pe aceeași parte, părul tău are tendința de a-și pierde din volum și de a se “lipi” de scalp. Încearcă să iți schimbi cărarea din când în când. Te asigurăm că vei fi surprinsă de rezultate. Nu doar că vei avea un păr mult mai voluminos, dar vei face și o schimbare în ceea ce privește look-ul tău obișnuit.

Alege coafuri strategice

Părul lung nu va avea niciodată volum dacă este tuns drept. De ce? Pentru că greutatea este prea mare și rădăcina firului de păr nu are puterea de a o susține. În special dacă ai un fir de păr gros. O tunsoare în scări creează un efect de volum și arată mai spectaculos. Asta nu înseamnă că trebuie sa te tunzi scurt. Este suficient să filezi puțin părul, pentru a-l ajuta să capete volumul pe care ți-l dorești.

aranjare păr cu volum

Tratament pentru un păr voluminos

În cazul în care ești în căutarea unor soluții mai avansate pentru obținerea unui păr bogat, există tratamente specializate care pot stimula creșterea părului cu volum:

  • Tratamente cu laser: Terapiile cu laser pot îmbunătăți circulația sângelui la nivelul scalpului și stimula creșterea părului.
  • Produse pentru îngroșarea firului de păr: Șampoanele, balsamurile și serurile special formulate pot îmbunătăți diametrul firului de păr și pot oferi un aspect mai voluminos.

Dacă îți dorești să strălucești cu un păr voluminos, nu trebuie să fii limitat de structura naturală a părului tău. Cu strategii adecvate, tratamente speciale și tehnici de coafare inteligente, poți obține acel păr cu volum pe care îl dorești, transformându-l într-un accesoriu de încredere în fiecare zi.

tratament loțiune pentru păr cu volum

Ca în cazul oricărei coafuri sau tunsori, important este să ai un păr sănătos. Un păr hidratat și puternic este mult mai usor de aranjat. Pentru asta, iți recomandăm produsele Regivero, care au la baza extracte naturale, menite să hidrateze și fortifieze firul de păr.

Loțiunea pentru regenerarea părului te va ajuta să ai un păr cu volum, mai des și mai puternic ca niciodată. Merită să o încerci! Mai ales că iți garantăm banii înapoi, dacă nu ești multumit de rezultate!

Ai grijă de părul tău cu tratamentele Regivero!