Cine nu visează să aibă părul lung, gros și sănătos? Atât bărbații, cât și femeile, deopotrivă își doresc să-și păstreze părul într-o formă excelentă. Ingrijirea corecta a parului il transforma intr-unul sanatos este puternic, matasos si neted. Părul gros, atrăgător, care strălucește strălucitor și îi face pe oameni să arate îngrijit și ordonat este genul de sănătate a părului pe care majoritatea oamenilor se luptă întotdeauna să îl obțină.

Vrei părul acela lung și mătăsos pentru tine? Acest tip de păr este adesea exagerat în scopuri promoționale în reclamele pentru produse de păr și îngrijirea părului, dar părul viselor tale este încă foarte realizabil și în viața reală.

Te ingrijoreaza caderea masiva si constanta a parului? Te-ai gandit la toate motivele care pot cauza caderea lui si nu mai stii ce solutii sa incerci? Iti doresti regenerarea parului si nu ai o solutie la indemana? Dar matreata care te urmareste si te stajeneste in orice situatie? Ai reusit sa scapi de ea? Ai folosit tratament regenerare par dar nu a fost eficient. Cum sa faci ingrijirea corecta a parului?

Ei bine, afla ca niciun tratament nu da rezultate daca nu este aplicat corespunzator.

tratament regenerare par

Ingrijirea corecta a parului cu tratamente Regivero.

Regivero a conceput pachete de tratamente eficiente impotriva caderii parului, impotriva matretii si pentru regenerarea parului.

Regivero isi respecta clientii si lanseaza un program de informare despre cum trebuie folosite produsele de ingrijire a parului pentru a simti diferenta.

Ingrijirea corecta a parului – Invata sa folosesti corect produsele de par si vei simti diferenta cu Regivero!

Indiferent de textură , culoare sau stil, aproape un lucru își dorește toți: părul care pare că a trecut prin mâinile unui profesionist din salon în fiecare săptămână.

SPALAREA

Atunci cand te speli pe cap, este indicat sa tii cont de urmatoarele lucruri, pentru ca parul tau sa fie curatat in profunzime, fara a agresa insa scalpul:

  • Spalarea parului se face cu apa calduta, nu rece si nici prea fierbinte.
  • Parul trebuie umezit bine inainte de aplicarea samponului.
  • Samponul se toarna in palma si se intinde de la radacina spre varful firelor de par.
  • Masajul se face usor, cu degetele, pe toata suprafata scalpului, timp de cel putin 3 minute.
  • Nu strange parul in varful capului, deoarece scalpul trebuie spalat in primul rand!
  • Nu freca scalpul cu unghiile!
  • Clateste cu apa calduta, masand usor parul!
  • Aplica a doua samponare si maseaza usor, cu degetele, timp de cel putin 3 minute!
  • Clatirea finala se face cu apa calduta, pana cand se elimina toata spuma din par.

APLICAREA LOTIUNILOR

Daca folosesti lotiuni de regenerare a parului sau lotiuni impotriva caderii parului, trebuie sa stii ca eficienta acestora depinde de modul in care le aplici. Pentru a obtine rezultate optime, tine cont de urmatoarele lucruri:

  • Aplica lotiunile pe parul umed si proaspat spalat!
  • Picaturile trebuie sa ajunga la nivelul radacinilor.
  • Foloseste buricele degetelor pentru a masa circular scalpul si a intinde lotiunea pe toata lungimea firului de par!

Dupa aplicarea lotiunii, maseaza usor cu palmele timp de 1-2 minute. Parul nu mai trebuie sters sau uscat cu uscatorul dupa ce ai aplicat lotiunea.

USCAREA

Uscarea parului este un proces care poate fi daunator. Pentru a evita deteriorarea firelor de par, nu uita:

  • Sterge parul prin presare usoara cu prosopul, fara sa freci energic!
  • Piaptana-l cu o perie moale, cu dinti rari!
  • Lasa parul sa se usuce natural, nu-l folosi uscatorul de par, mai ales daca ai aplicat lotiuni impotriva caderii parului sau lotiuni pentru regenerare. Aceste lotiuni sunt pe baza de apa si nu isi vor face efectul daca uscarea se face brusc si la temperaturi mari.

Acorda o atentie sporita modului in care folosesti produsele de ingrijire a parului.

Sper că aceste sfaturi au fost utile și cu siguranță vă vor diminua întrebarile cu privire la modul de îngrijire a părului.

Invata de la Regivero cum sa ai un par ingrijit corect!