Află tot ce trebuie să faci pentru a avea un păr sănătos

Zilele caniculare sunt din ce în ce mai aproape și trebuie să te asiguri că părul tău se află într-o stare bună, fiind sănătos și hidratat. Noi ți-am pregătit câteva trucuri care te vor ajuta să îți protejezi părul atunci când urmează să fie expus la razele soarelui. În acest articol vom vorbi despre pregătirea părului pentru vară.

 

Pasul 1 – Scapă de vârfurile despicate

Atunci când vine vorba despre sănătatea părului tău, niciodată nu se pune problema de vârfuri tăiate prea des! Așadar, sugestia noastră este să faci o vizită la salon pentru a scăpa de vârfurile deteriorate. Este una dintre cele mai ușoare modalități de a preveni pierderea elasticității și strălucirii părului.

 

Pasul 2 – Alege produse de îngrijire naturale

Alegerea produselor de îngrijire a părului este, de asemenea, o misiune care îți poate salva părul. Recomandarea noastră este să spui nu sulfaților din șampoane. Sulfații sunt agenți de curățare pe care îi putem întâlni în unele produse dedicate curățării cum ar fi șampoanele sau gelurile de duș. Deși oferă o curațare a scalpului în profunzime, ei reprezintă o amenințare pentru părul uscat. Acest lucru se intamplă, deoarece elimină uleiurile naturale din păr și duc la uscarea excesivă a acestuia.

Pentru a te asigura că părul este hidratat în permanență, îți recomandăm Loțiunea intensivă pentru regenerare Revigero, ce conține ingrediente concentrate naturale, care hidratează și regenerează firele de păr în profunzime.

 

Pasul 3 – Protejează-ți părul împotriva razelor UV

Razele ultraviolete atacă cuticulele firelor de păr și, astfel, aspectul podoabei capilare este deteriorat. Firele de păr se usucă, își pierd elasticitatea, devin mai dure și se rup ușor sub influența soarelui.

Noi îți sugerăm să porți pălării sau sepci atunci când îți te expui pentru un timp îndelungat la soare. Cu toate acestea, atunci când razele sunt foarte puternice, nu este deloc indicat să petreci timpul în soare, în special între orele 12 și 16.

În acest caz, sfatul nostru este să ai la îndemână un produs cu filtru UV, care are efect benefic asupra părului, îi menține culoarea și asigură protecție împotriva razelor ultraviolete.

Noi, cei de la Regivero, am ales să ne bucurăm de ce ce ne oferă natura! Produsele noastre conțin ingrediente naturale, care te ajută să îți protejezi părul împotriva razelor UV. Prin complexul de polifenoli obţinut din extract de Ginseng, extractul de măsline, colagenul marin și biokeratina, părul tău va fi hidratat, iar vârfurile exfoliate vor dispărea.

 

Pasul 4 – Consumă multe fructe și legume și nu uita de hidratarea organismului 

Vara poți alege dintr-o multitudine de fructe și legume, care mai de care mai gustoase. Bucură-te din plin de nutrienții și avantajele oferite de acestea pentru sănătatea organismului, dar și a părului.

 

Începe vara cu părul sănătos folosind și tratamentele Regivero realizate din ingrediente naturale cu 50 % mai concentrate decât la orice alt produs de pe piață și oferă-i părului tău vitalitate și vigoare!