Regivero a câștigat titlul de cel mai bun brand de haircare la Cosmobeauty Awards

Cosmobeauty, cea mai importantă expoziție cu peste 1600 de branduri profesionale de cosmetică, make-up, haircare & hairstyling, nails, accesorii și aparatură beauty, spa & medical-estetică, a organizat în perioada 27-29 mai, ediția a 12 a expoziției, numită Cosmobeauty Expo 2022. În cadrul acestui eveniment, Regivero a câștigat premiul pentru cel mai bun brand de haircare. Ne bucurăm că am luat parte la acest eveniment consacrat și suntem pe lista brandurilor care contribuie la creșterea și performanțelele industriei de beauty din România. Acest premiu este o validare a eforturilor în ceea ce privește strategia, cercetarea și dedicarea, depuse de întreaga echipă în decursul acestui an.

 

Ajunsă la cea de-a 12 ediție anul acesta, Cosmobeauty Expo a reunit business-uri din industria  beauty, sub un scop comun: de a da credit brandurilor care contribuie la îmbunătățirea și dezvoltarea acestui domeniu. În total, în cadrul competiției au fost nominalizate x branduri care s-au supus unor de criterii de evaluare precum: brand awareness, prezență în social media și offline, brand concept, istoric brand sau review-uri în social media.

 

Despre Regivero

Regivero este un brand 100% românesc, creat din dorința de a reda încrederea în sine tuturor persoanelor care se confuntă cu probleme ale părului și scalpului. Scopul nostru este să ne dezvoltăm constant pentru a atinge excelența în industria frumuseții și sănătății. Deviza noastră este satisfacție garantată prin excenență, dorindu-ne să fim aproape de clienți, dar să le depășim mereu așteptările. Concret, am investit foarte mult în calitatea ingredientelor folosite și în rezultatul produsului finit, având în spate ani întregi de cercetare.

 

Regivero a creat o formulă complexă bazată pe ingrediente active naturale care să acționeze pe mai multe planuri. Ne bucurăm că 91,2% dintre persoanele care au testat produsele Regivero sunt foarte mulțumite, iar părul lor are mai mult volum și se simte regenerat. Motivul pentru care tratamentele acționează atât de eficient și rapid este compoziția din ingrediente naturale și esențiale vieții părului tău.