În natură găsim o multitudine de elemente care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Chiar și atunci când te confrunți cu probleme legate de căderea părului poți să te bazezi pe multe ingrediente naturale. Acestea, dacă sunt puse într-o formulă potrivită, îți vor stopa eficient căderea părului.

Este indicat să alegi un tratament bazat pe active naturale, deoarece va fi mult mai compatibil cu pielea și părul tău, evitând astfel posibilele reacții adverse date de alți compuși sintetici.

S-a dovedit că produsele care au în compoziție ingrediente concentrate naturale rezolvă mai eficient problema căderii părului.

Elemente și extracte naturale esențiale în susținerea vieții firelor de păr

  • Proteina placentara de origine animală hrănește părul cu proteine necesare reconstrucției și repară foliculii părului. Conține sulfopeptide care stimulează biosintezăade proteine, care sunt esențiale deoarece părul este compus în principal din proteine.
  • Arginina care este un aminoacid cu rolul de a relaxa vasele de sânge. Imbunătățeste fluxul sanguin în scalp și de a proteja părul de substanțele chimice nocive și de căldură în exces.
  • Vitaminele din grupa B (B3, B5, B6, B7) sunt micronutrienti esențiali în sănătatea pielii și a părului. Au proprietăți anti-inflamatorii și antioxidante, ajutând la calmarea iritațiilor și a pierderilor de păr datorate inflamațiilor. Întăresc firul de păr, îi asigură un aspect sănătos, strălucitor și îmbunătățesc hidratarea și elasticitatea părului. Deficiența de vitamine din grupa B poate cauza căderea părului, subțierea firului de păr, pierderea culorii părului și uscarea pielii.
  • Extract de măsline cu un conținut ridicat de Hydroxytyrosol, Tyrosol și alți polifenoli care au proprietăți antioxidante ridicate, anti-inflamatorii. Mai mult decat atat,  oferă o bună protecție împotrivă efectelor razelor UV. Polifenolii din extractul de măsline previn apariția radicalilor liberi. Acestia  sunt responsabili de stresul oxidativ, ce produce efecte nocive asupra părului.
  • Extractul de ceai verde conține antioxidanți naturali și este o sursă importantă de polifenoli, vitamina C și vitamină E. Acestea sunt utile în stimularea creșterii părului și îi asigură un aspect mătăsos. Ajută la tratarea calviției, crește vitalitatea părului și ameliorează problemele legate de părul gras.
  • Bio Keratina îmbunătățește coeziunea cuticulelor părului, netezind astfel firul de păr oferindu-i luciu.
  • Proteina hidrolizată de soia întărește și repară firele de păr, crește capacitatea de hidratare a părului și îi oferă strălucire și netezire.
  • Zinc PCA Reduce secreția exagerată a glandei sebacee, ajutând la reglarea sebumului.  Fiind una din cauzele căderii părului la femei și în general a încetinirii circulației sanguine la nivelul pielii.

Nu aștepta să te părăsescă și mai multe fire de păr înainte să iei măsuri

După mai bine de 10 ani de experiență, Specialiștii noștri au întocmit un Ghid de îngrijire corectă a părului.
Poți avea grijă singură de părul tău dacă ții cont de sfatul specialiștilor Regivero care te învață ce trebuie să faci, ce obiceiuri sunt bune, la ce trebuie să renunți și ce remedii naturale ai la dispoziție pentru a te bucura de un păr sănătos și plin de viață.

BONUS în cadrul Ghidului ai și Sfaturi prețioase pentru îngrijirea părului pe timpul primăverii, respectii a verii.

 

Ghidul Corect de la Regivero pentru un păr sănătos și plin de viață

Ghidul Corect de la Regivero pentru un păr sănătos și plin de viață

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta!