Înainte de toate, știm că vârfurile despicate sunt cele care pot strica și cea mai frumoasă coafură sau culoare nouă și fresh. Chiar dacă îngrijirea părului nu este atât de complicată, în ceea ce privește vârfurile, nu sunt foarte multe proceduri de urmat.

 

Pierderea elasticității și a strălucirii părului se numără printre primele semne care indică faptul că părul tău devine deteriorat. Însă, te asigurăm că nu este cazul să te îngrijorezi, căci soluții există. Este nevoie doar să îi acorzi părului tău mai multă îngrijire, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

cauzele vârfurilor despicate

Care sunt cauzele vârfurilor despicate?

Vom lua în considerare toți factorii care pot duce la aspectul degradat al vârfurilor. Pe primul loc și cea mai des întâlnită cauză este de natură fizică. Gândește-te la toate momentele în care folosești uscătorul la intensitate maximă și îl setezi la cea mai ridicată temperatură. Pe de altă parte, frecarea părului ud cu un prosop cu textură dură, poate duce, de asemenea, la acest rezultat nedorit. Îți recomandăm să folosești un prosop din microfibre care este mult mai delicat. De asemenea, perierea părului atunci când este ud, duce la ruperea și despicarea firelor de păr.

 

În categoria factorilor chimici intră tot ce ține de vopsire, decolorare, permanent sau îndreptarea chimică. De asemenea, factorii de mediu precum vântul puternic sau apa sărată din mare, precum și apa din piscine pot fi dăunătoare.

 

Cum remediem vârfurile despicate?

În primul rând, în cazul părului uscat produsele de îngrijire trebuie să aibă drept principale proprietăți hidratarea și protecția. Tocmai de aceea, un tratament care ajută la sigilarea cuticulei firului de par, oferind un plus de protecție și rezistență, poate preveni deteriorarea timpurie sau despicarea vârfurilor.

Îți recomandăm să introduci în rutina ta produse care au în compoziție ingrediente sigure, fară sulfați. Loțiunea intensivă pentru regenerare Revigero conține îngrediente concentrate naturale, care hidratează și regenerează firele de păr în profunzime. Mai mult,  Aceasta accelerează creșterea părului și redă vitalitatea firelor de păr.

Totodată, încearcă, pe cât posibil să urmezi aceste sfaturi:

  • Renunțăla vopsirea părului (măcăr pentru o perioadă)
  • Evită expunerea părului la razele UV și vânt puternic
  • Evită produsele care generează căldură

 

Un păr frumos necesită o îngrijire adecvată. Regivero îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție o gamă de produse ce îți pot readuce părul înapoi la viață. Tratamentele oferite de noi sunt naturale și profesionale. Profita de reducerea de 10% la prima comandă, iar dacă nu ești mulțumit de un produs din gama Regivero ai posibilitatea să îl înlocuiești cu orice alt produs sau să primești banii înapoi.