Tot ce trebuie să știi despre căderea părului

Căderea părului este o problemă comună atât în rândul bărbaților, cât și în cel al femeilor. Însă, un lucru este cert.

Nu toate problemele părului sunt la fel și fiecare tip de păr necesită metode diferite de ingrijire și tratare. Astfel, unul dintre cele mai importante aspecte este identificare nevoilor părului și folosirea produselor de îngrijire care se pliază corect pe acestea.

 

Pentru a înțelege cât mai clar care este procesul de creștere a părului, îți vom prezenta cele 3 faze de creștere. Astfel, vei realiza că părul tău se află acum în una dintre aceste faze, lucru care ar putea favoriza creșterea, sau dimpotrivă, căderea sa. Existp trei etape ale ciclului de creștere a părului: anagenă, catagenă și telogenă.

Fazele de creștere ale părului:

Faza anagenă este etapa de creștere activă a firului de păr ce poate să dureze de la doi până la opt ani.

Faza catagenă este caracterizată printr-o etapa de inactivitate, în care foliculul se pregătește să creeze un nou fir de păr, astfel încât nu există nici creștere, nici regresie. De asemenea, tot în această fază, foliculii de păr se pregatesc pentru cădere.

Faza telogenă este cea de repaus și poate dura până la patru luni. În această ultimă fază, parul cade în mod natural, însă această cădere este firească și face parte din procesul de regenerare.

 

căderea părului

căderea părului

Cauze care pot duce la căderea părului 

Stresul este din ce în ce mai întâlnit la persoanele de toate vârstele și poate avea un impact major asupra sănătății părului. Din cauza stresului, o parte din podoaba capilară va intra în faza telogenă și va începe să cadă.

Pentru combaterea acestor probleme, îți recomandăm folosirea produselor din ingrediente naturale, ce conțin substanțe active și stimulează regenerarea parului.

Un management bun al stresului, dar și produsele naturale ce stimulează hrănirea firelor de păr, te pot ajuta cu această problemă. Tratamentul natural profesional împotriva căderii părului de la Regivero are rezultate dovedite clinic, elimină principalele cauze, având  în compoziție 12 ingrediente biologice și botanice ce oferă fortifiere, hidratare și volum.

Alimentația dezechilibrată este un alt factor care poate duce la căderea părului.

Acest lucru are la bază deficitul de vitamine și proteinele pe care, în mod normal, le luăm din alimente. Mai multe sfaturi despre cele mai benefice alimente pentru sănătatea părului poți găsi în acest articol.

Factorii de mediu precum poluarea, praful, razele UV sau apa dură pot, de asemenea, să contribuie la căderea părului. Și în acest caz, te poți baza pe Regivero. Tratamentul natural profesional împotriva căderii și pentru regenerarea părului conține ingrediente atent studiate și alese pentru a combate această problemă.

Printre ingrediente se numără și arginina, ce protejează părul de substanțele chimice nocive sau de căldura excesivă și asigură o bună sănătate a scalpului.

Astfel, pentru a putea preveni căderea părului este important să știi care sunt cauzele acesteia. Printre cele mai întâlnite se numără: stresul, depresia, menopauza, pilulele contraceptive, sarcina, dereglările hormonale, afecțiunile endocrine, temperaturile ridicate sau prea scăzute, deficitul de vitamine (B, C, Fe, Mg, Zn), predispoziția genetică sau efectul coafării excesive.

Cu ajutorul tratamentelor Regivero poți uita de căderea părului.

Am ajutat până acum peste 5000 de persoane și tocmai de aceea avem mare încredere în produsele noastre. Testează-le și tu și dacă nu ești mulțumit, ai posibilitatea de a înlocui gratis produsele sau poți primi banii înapoi.